Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

A Film Indulasa

Venom: A Marvel rejtélyes, összetett és legmenőbb karaktere

A film indulása

A Venom 2018 egy izgalmas film, amely a Marvel egyik legrejtélyesebb, legösszetettebb és legmenőbb karakterének eredettörténetét mutatja be. A filmet Mayus felhasználó töltötte fel a "Filmanimáció" kategóriába.

Venom eredete

A Venom egy földönkívüli szimbióta, amely csak akkor képes létezni, ha egy másik lényen él. A szimbióta Venomot a világ egyik legerősebb és legveszélyesebb lényévé teszi, aki egy sötét és erőszakos ösztönökből álló kreatúra.

Venom megjelenése a Marvel univerzumban

Venom először 1988-ban jelent meg a Marvel Comics The Amazing Spider-Man című sorozatában. Azóta a szimbióta több karakterrel is egyesült, köztük Pókemberrel, Eddie Brockkal és Mac Gargannal.

Venom a filmekben

A Venom 2018 a szimbióta második megjelenése a filmekben. Az első Venom film 2007-ben jelent meg, és Topher Grace alakította a szimbiótát Eddie Brock szerepében.

Venom 2

A Venom 2 2021-ben jelent meg, és Tom Hardy alakította Eddie Brockot és Venomot. A film a szimbióta és Brock összetett kapcsolatát vizsgálja, miközben harcolnak Cletus Kasady (Woody Harrelson) ellen, aki a Vérontó szimbióta gazdatestje.


Comments